Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Divine World

UnDead11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z divine world

Chodzi o to że stałem w m1 sprzedawałem bryłki logło mnie i cały czas

"Nie da się połączyć z serwerem" na stronę także mi nie wejdzie o co może biegać ??

Nie tylko ja mam ten problem Helpp ..

A dowiedziałem się że gm (założyciel) co jest na divine banów na ip nie może dawać to nie wiem ;3

Jeśli zły dział proszę o przeniesienie

Opublikowano

Mam taki sam problem.

@Edit : nie rozumiem za co dostałem punkty ostrzeżeń?? Po prostu chcę uświadomić graczą, że administracja ma ich w d*pie za przeproszeniem.

Opublikowano

Dzisiaj rano serwer działa, a w tej chwili nie dziala. Sprawdzcie forum serwera. Tam sie pytajcie spraw dotyczacych Divine world....

Każdy tam piszę nikt nie potrafi pomóc (wina komputera) najlepsza odpowiedź

Opublikowano

Najlepsza z odpowiedzi na forum serwera to ,,wypakuj clienta jeszcze raz" po czym gdy odpisałem ,,nie pomogło. Proszę o odpowiedź od administracji." to wątek poleciał do kosza :). Gracze bardzo pomocni, nie ma co.

Opublikowano

Najlepsza z odpowiedzi na forum serwera to ,,wypakuj clienta jeszcze raz" po czym gdy odpisałem ,,nie pomogło. Proszę o odpowiedź od administracji." to wątek poleciał do kosza :). Gracze bardzo pomocni, nie ma co.

Na Divine przecież polecial DDOS ja tam nie gram a wiem -.-

x

Opublikowano

Na Divine przecież polecial DDOS ja tam nie gram a wiem -.-

Nawet jeśl to było to dośc dawno, nie wczoraj. A mam tak od wczoraj właśnie. I nikt nie umie mnie oraz koledze wyżej wyjaśnić jaki jest tego powód. Administracja czyta nasze wątki ale nie odpowiada na nie.

Opublikowano

Nawet jeśl to było to dośc dawno, nie wczoraj. A mam tak od wczoraj właśnie. I nikt nie umie mnie oraz koledze wyżej wyjaśnić jaki jest tego powód. Administracja czyta nasze wątki ale nie odpowiada na nie.

Nie spinaj się ;) Jak nie działa, skoro jestem on - line?

Opublikowano

Albo sprobojcie reinstal metka

to nie pomaga a mówią że ban na ip to nie jest na 100%

to jakim cudem jak zmienie ip to mi wejdzie na oficjalna stronę?

a i czy jak użyje jakiegoś programu do zmiany ip a mam stałe łącze to czy braknie mi neta?

Opublikowano

Nie spinaj się ;) Jak nie działa, skoro jestem on - line?

Nie spinam się po prostu opisuję sytuacje jaka jest na forum serwa. Czy ja napisałem że serwer jest offline?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...